Assalamualaikum kepada pengunjung blog saya!

Sunday, March 6, 2011

Contoh Pelan Lulus Untuk Ubahsuai Rumah Teres

Contoh Pelan Lulus Untuk Ubahsuai Rumah Teres.

Ni salah satu contoh pelan kelulusan ubahsuai dan tambahan untuk sebuah rumah teres bagi kawasan MPKJ yang saya reka dan buat lukisan kerjanya. Alhamdulillah telah lulus dalam seminggu sahaja. Tapi perancangannya lama la juga dalam 2 bulan ( ye la kena deal jugak dengan client la , tukar itu la , tukar ini la...) , tapi untuk buat submission kita ikut betul-betul apa kehendak Majlis Berkuasa Tempatan, in shaa Allah kalau tak ada halangan, diorang boleh luluskan dengan cepat. Pastikan semua borang-borang lengkap dan client pun bekerjasama juga dan PSP yang kita 'appoint' pun mudah berurusan dengan Majlis..hah! lancar proses, In shaa Allah. 

Contoh kat sini saya bagi sekerat jer...tak leh penuh. Kalau tuan/puan nak lukisan penuh sebagai rujukan , in shaa Allah boleh beli dari saya dengan harga RM70 sahaja , dan saya akan Pos kan kepada alamat rumah tuan/puan: SMS ke no phone saya : 019-2455192 kalau berminat:


No comments:

Post a Comment

Google+ Badge